Burgweg 10
3984 LK Odijk
0343-539699

Postbus 987
3700 AZ Zeist

Sempergreen

Waarom Sempergreen Vertical Systems?
Sempergreen Vertical Systems biedt twee exclusieve systemen voor de verticale begroening van binnenwanden, buitenmuren en gevels. Met deze innoverende techniek creëert u een verticale tuin en worden zowel binnenwanden als buitengevels voorzien van een bijzonder groen en duurzaam karakter. Maar dat pretenderen meer aanbieders. Wat onderscheidt Sempergreen Vertical Systems?

Eenvoudig te installeren
De systemen van Sempergreen Vertical Systems onderscheiden zich onder andere door de eenvoudige constructie en manier van installeren. Indien gewenst, is installatie met uw eigen mensen zeer goed mogelijk. Uiteraard kunnen wij de installatie ook voor u verzorgen of begeleiden.

Lichtgewicht
Met een gewicht van maximaal 45 kg/m² is het systeem toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond, zonder dat er kostbare veranderingen op de achterliggende gevel moeten worden aangebracht.

Voor minimaal 90% begroeid
De panelen van Sempergreen Vertical Systems zijn bij installatie voor minimaal 90% begroeid met een speciaal (door u) geselecteerd plantassortiment. Kweken doen wij thuis, niet bij u aan de gevel, dat is ons motto. Hierdoor is het resultaat na installatie direct mooi groen en profiteert u direct van alle voordelen van uw groene gevel.

Onze referenties spreken voor zich
Zon of schaduw, outdoor of indoor: onze referentieprojecten door heel Europa, de VS, Canada, het Midden Oosten en Azië spreken voor zich.
Vraag in ons adviescenter een persoonlijk advies aan voor uw project en ervaar zelf de voordelen van Sempergreen Vertical Systems!