Industrielaan 15 E
3925 BD Scherpenzeel
033-2773404

Planten op het dak is ons vak

Groendak adviseert, levert en realiseert groen-, gras- en sedumdaken sinds 1991. Het ‘groendak’ is bedacht door Groendak BV; het is onze bedrijfsnaam. Ook een eigen uitvinding is de groendakpan, een echte dakpan. Ons groengrasdak is een uniek bouwconcept en onze GreenUnit is erg gewild. Voor de natuur op en aan het gebouw zorgt Groendak: dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor het realiseren van groene daken en gevels.

Groendak werkt als bouwwerkbegroener en als eigen bouwconcept zijn er de zgn. Groengrasdaken. Groendak werkt voor en levert aan particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen in Nederland, België en Duitsland. Groendak werkt, ook in uw regio, met eigen medewerkers en met erkende groendak-partners.

Bezichtiging modeldaken

Groendak beschikt over enkele bescheiden voorbeeld groendaken (sedumdaken) op haar kantoor en gebouwen in Scherpenzeel. Bezoeken is mogelijk; graag in overleg. Groene daken zijn aanwezig op: een plat dak en luifels; op een dak van 20º; op een dak van 47º; op golfplaten; op een dak van 35º. De daken zijn voorzien van verschillende ondergronden: aangebracht met substraat; substraat in rasters; steenwol of ook zonder substraat. Iedere 1vrijdag van de maand en de zaterdagmorgen erna is er een inloopdag, een open dak (op afspraak).Bewaren Bewaren