Groendak

Industrielaan 15 E
3925 BD Scherpenzeel
033-2773404

Planten op het dak is ons vak

Het ‘groendak’ is bedacht door Groendak BV; het is onze bedrijfsnaam. Groendak adviseert, levert en realiseert alle mogelijk levend groen op, aan of in een gebouw sinds 1991. Een grote variëteit aan groendaken wordt geleverd en aangebracht op platte maar ook schuine of steile daken. Zo kent Groendak onder meer een duindak, heidedak, sedumdak, kruidendak, grasdak of turfdak. Maar ook een energiedak, verkeersdak, blauwdak en natuurdak. De affiniteit met bouwkunde blijkt uit het groengrasdak maar ook met het werken op schuine daken, erg hoge daken en de groendakpan (een echte dakpan).

Voor de natuur op en aan het gebouw zorgt Groendak: dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor het realiseren van alle mogelijk groene daken en gevels.

Groendak werkt voor en levert aan particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen in Nederland, België en Duitsland. Groendak werkt, ook in uw regio, met eigen medewerkers en met erkende groendak-partners.

Bezichtiging modeldaken

Groendak beschikt over enkele voorbeeld groendaken (sedumdaken) op haar kantoor en gebouwen in Scherpenzeel. Bezoeken is mogelijk, op afspraak. De daken zijn voorzien van verschillende ondergronden: een voorkeur heeft altijd een echt natuurlijke voedingsbodem.

Iedere 1e vrijdag van de maand en de zaterdagmorgen erna is er een inloopdag, een open dak (op afspraak). Groendak werkt transparant én legt u graag uit ‘hoe het werkt’ en ‘hoe het kan’.