Industrielaan 15 B
3925 BD Scherpenzeel
033-2773404

Groendak adviseert, levert en realiseert groen-, gras- en sedumdaken. Groendak brengt de natuur op en aan het gebouw. Groendak is dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor het realiseren van groene daken en gevels. Groendak werkt als bouwwerkbegroener en als eigen bouwconcept zijn er de zgn. Groengrasdaken. Groendak werkt voor en levert aan particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen in Nederland, België en Duitsland. Sinds 1991 zijn wij actief met groene daken. Groendak werkt vaak, ook in uw regio, met erkende groendak-partners.

Modeldaken te zien in midden Nederland
Groendak beschikt over enkele bescheiden voorbeeld groendaken (sedumdaken) op haar kantoor en gebouwen in Scherpenzeel. Bezoek graag in overleg. Groene daken zijn aanwezig op: een plat dak en luifels; op een dak van 20º; op een dak van 47º; op golfplaten; op een dak van 35º. De daken zijn voorzien van verschillende ondergronden: aangebracht met substraat; substraat in rasters; steenwol of ook zonder substraat.

Op de groenedakenkaart willen we aangeven waar groendaken in Nederland zijn te zien of te vinden. Dit zijn daken die veelal door Groendak zijn geleverd of gelegd; maar ook groene daken of vegetatiedaken welke ergens werden gezien zijn opgenomen. Zeker ook zijn aanmeldingen voor andere groene daken welkom. Doel van de groenedakenkaart is een ruim overzicht te verkrijgen van mogelijkheden en varianten. Bewaren Bewaren