Mobilane

Viola 3
6681 RA Bemmel
31 (0)88 442 08 65

 

Duurzame en innovatieve groensystemen

Mobilane ontwikkelt en levert innovatieve en duurzame groensystemen zoals levende groene muren, groene daken en groene gevels. Met onze producten dragen we bij aan klimaatadaptatie, biodiversiteit en natuurinclusief- & toekomstbestendig bouwen. Met vestigingen in Engeland, Duitsland, België en Zuid-Afrika en een uitgebreid dealer- en agentennetwerk zijn de unieke kant-en-klare groensystemen wereldwijd te vinden.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in groen. Ook hebben we een eigen technical expert team in huis, gespecialiseerd in groene wanden en daken. Als internationaal opererend bedrijf is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze innovatiestrategie. Mobilane richt zich op de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve en duurzame groenoplossingen, die veilig, functioneel en milieuvriendelijk zijn.

Integraal bouwen

Toekomstbestendige en duurzame gebouwen en omgevingen zijn meer dan ooit nodig. Groen is hierbij niet weg te denken. Om het meest te halen uit de voordelen van planten en een succesvol ontwerp te realiseren zullen ze vanaf het begin moeten worden meegenomen in het plan. Daarom geloven wij in integraal bouwen. Een optimale samenwerking tussen alle partners vanaf begin tot einde. Natuurinclusief bouwen en Urban Climate design zijn een must voor de toekomst en een goede verbinding met alle partijen in de bouw is daarom erg belangrijk.