Optigrün

Koperslager 33
3861 SJ Nijkerk
033 – 463 56 81

Systemen voor dakbegroeiing en daktuinen

Optigrün (of Optigroen) Dak- en Gevelbegroeiing bestaat 40 jaar en is actief in 16 landen. Jaarlijks wordt er met onze systemen ruim 2,5 miljoen vierkante meter dak voorzien van dakbegroeiing en/of daktuinen. In Nederland wordt jaarlijks circa 350.000 m2 dakvlak voorzien van een Optigrün systeem. Alle producten zijn eigen noviteiten en worden grotendeels door ons zelf geproduceerd.

Samen met de opdrachtgever nemen we faalkansen weg en gaan we een duurzame relatie aan door duurzame kwaliteit te leveren en verder te denken in het gehele bouwproces. Door onze ruime ervaring, innovaties en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding gaan ruim 1500 opdrachtgevers per jaar in Nederland u voor.

Kwaliteit volgens DIN en FLL

Onze systemen en producten voldoen aan de hoogste kwaliteit standaarden zoals de FLL richtlijnen en DIN-normen en worden enkel door gekwalificeerde en geschoolde hoveniersbedrijven aangebracht. Wij leveren niet aan iedereen, enkel partners die ruime ervaring hebben op het gebied van dakbegroeiing en tevens in het bezit zijn van de nodige keurmerken. Daarnaast geven wij standaard 10 jaar productgarantie en is een aanvullende 10 jaar verzekerde systeem garantie mogelijk in combinatie met de dakbedekking.