Koperslager 33
3861 SJ Nijkerk
033 – 463 56 81

Optigroen: Samen | Duurzaam | Verder!
Ons motto is het samen met de opdrachtgever wegnemen van faalkansen en een duurzame relatie aangaan door duurzame kwaliteit te leveren en verder te denken in het gehele bouwproces.

Wie zijn wij?
Optigroen Dak- en Gevelbegroeiing bestaat 40 jaar en is actief in 16 landen. Jaarlijks wordt er met onze systemen ruim 2,5 miljoen vierkante meter dak voorzien van dakbegroeiing en/of daktuinen. In Nederland wordt jaarlijs circa 350.000 m2 dakvlak voorzien van een Optigroen systeem. Alle producten zijn eigen noviteiten en worden grotendeels door ons zelf geproduceerd.

Gegarandeerde opbouw: Onze systemen en producten voldoen aan de hoogste kwaliteit standaarden zoals de FLL richtlijnen en DIN-normen en worden enkel door gekwalificeerde en geschoolde hoveniersbedrijven aangebracht. Wij leveren niet aan iedereen, enkel partners welke ruime ervaring hebben op het gebied van dakbegroeiing en tevens in het bezit zijn van de nodige keurmerken. Daarnaast geven wij standaard 10 jaar productgarantie en is een aanvullende 10 jaar verzekerde systeem garantie mogelijk in combinatie met de dakbedekking.

Waarom Optigroen?
Door de ruime ervaring, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, innovaties en het voorkomen van faalkansen in de voorbereiding en uitvoering doormiddel van het partnerverband gaan ruim 1500 opdrachtgevers per jaar in Nederland u voor.

 

 

 

 

 

Bewaren